Appartement huren: niet meer beschikbaar Dagvlinder in Leiden

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 December beschikbaar dit ruime twee kamer appartement gelegen in de Vlinderbuurt van de Merenwijk. Winkelcentrum Kopermolen, Wijkpark, Kinderboerderij en diverse sportaccommodaties in de naaste omgeving. Middels de goede busverbinding en meerdere fiets routes is binnen 10 minuten het prachtige en gezellige centrum van Leiden aan te reizen.

Indeling;
Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenstalling, brievenbussen en meerdere trappen naar de 1ste etage waar het appartement zich bevindt. Entree in de hal waarvandaan de woonkamer, badkamer en de berging/technische ruimte zijn te betreden. Woonkamer met deur naar het balkon gelegen aan de achterzijde van het complex en open keuken. De keuken is uitgerust met inbouw vaatwasser, combi magnetron/oven , 4 pits gasfornuis, luxe mengkraan, afzuigkap en inbouw koelkast en vriezer en voldoende opberg kasten en lades. De slaapkamer kan betreden worden vanuit de woonkamer en badkamer. Badkamer is voorzien van een zwevend toilet, wastafel met luxe mengkraan, design radiator en glazendouche wand met regen douche.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €1250,00 incl. €55,00 service kosten excl. G/E/TV/I en gemeentelijke heffingen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Zijlwijk-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart