Appartement huren: niet meer beschikbaar Rijn en Schiekade in Leiden

  • 72 m2
  • 2 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Per 1 oktober beschikbaar op een van de mooiste plekken van Leiden, aan het water van de Trekvliet, prachtig compleet gerenoveerd 2-kamer appartement (ca. 72 m2) gelegen op de begane grond met ruime tuin (ca. 85 m2) nabij het centrum van Leiden. Het pand bestaat uit 5 appartementen waarvan een 1 op de begane grond, 2 op de 1ste etage en 2 op de bovenste etage. Gezien haar ligging, biedt het appartement snel toegang tot Leiden Centrum alsmede het winkelgebied Vijf Meiplein.

Indeling: Entree, postvakken en beltabel, meterkasten en trap naar bovenste appartementen. Entree appartement begane grond, hal, toilet v.v. wastafel, badkamer v.v. aparte douche, wastafel en design radiator. toegang richting de woonkamer (ca. 44 m2) met half open keuken (ca. 6m2) v.v. 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, gootsteen met kraan, oven/magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is de ruime achtertuin te bereiken(ca. 85 m2), deze zal volledig worden opgeknapt en zal in de zomer beschikbaar worden. Slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het pand (ca. 10 m2)

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €1395,-- excl. G/W/E, TV, internet gemeentelijke heffingen.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Vreewijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart