Appartement huren: niet meer beschikbaar Hoge Rijndijk in Leiden

  • 70 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Binnenkort beschikbaar 3 luxe 3-kamer appartementen gelegen aan de Hoge Rijndijk te Leiden. Deze recent getransformeerde apppartementen bieden niet alleen een stijlvolle en luxe leefomgeving, maar bevinden zich ook in een buurt die uitblinkt in bereikbaarheid en gemak. Zo biedt de directe omgeving van deze appartementen een scala aan voorzieningen. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels, restaurants en recreatieve mogelijkheden. De ligging aan de Hoge Rijndijk zorgt ervoor dat u binnen enkele minuten toegang heeft tot de bruisende binnenstad van Leiden.

Voor degenen die regelmatig de snelweg op moeten, biedt de nabijheid van de A4 een uitstekende verbinding met steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. U profiteert van de perfecte balans tussen de rust van uw luxe appartement en de snelheid waarmee u zich kunt verplaatsen naar diverse bestemmingen.

De appartementen zelf zijn met zorg en aandacht getransformeerd. Zo beschikt ieder appartement over een luxe keuken, voorzien van een inductiekookplaat met RVS-afzuigkap, een gootsteen en voldoende werk- en opbergruimte. De twee ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor ontspanning, en de luxe badkamer is voorzien van een moderne douche, wastafel en handdoekenradiator.

De appartementen variëren in grootte en daarmee in huurprijs tussen de €1500,00 tot €1600,00. Bovendien is het mogelijk om in overleg met de verhuurder tegen een meerprijs een PVC-vloer te laten leggen, waarmee het appartement direct instap klaar is.

De foto's tonen diverse appartementen en zullen in een later stadium worden vernieuwd.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Rijndijkbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart