Appartement huren: niet meer beschikbaar Breestraat in Leiden

  • 48 m2
  • 2 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per direct beschikbaar dit luxe afgewerkte 2-kamer appartement in het bruisende centrum van Leiden. Vanwege zijn ligging biedt het appartement gemakkelijk toegang tot de diverse uitvalswegen rondom Leiden zoals de A44 en A4, en biedt tevens eenvoudig toegang tot het openbaar vervoer met haltes vrijwel direct voor de deur. Hierdoor is ook Leiden Centraal gemakkelijk aan te reizen.

Entree op de begane grond, via de vaste trappen bevindt de voordeur van het appartement zich op de eerste verdieping. Entree in de hal welk in open verbinding staat met de woonkamer, direct bij de voordeur bevindt zich de badkamer welk luxe is afgewerkt en is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met mengkraan, een handdoekenradiator en zwevend toilet. Tevens bevindt de aansluiting voor de wasmachine zich in de hal in een daarvoor bestemde kast.
De woonkamer is ruim opgezet en voelt erg karakteristiek aan door het uitzicht welk het aan de voorzijde van het pand biedt op de Breestraat. De open-keuken is eveneens luxe ingericht en voorzien van een koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven/magnetron.
Via de woonkamer betreedt je de lichte slaapkamer, waar je met direct toegang tot het balkon een knus gevoel krijgt. Vanaf dit balkon geniet je van de altijd bruisende Breestraat gelegen in het prachtige historische centrum van Leiden.

De woning wordt gestoffeerd aangeboden voor €1250,00 excl. G/W/E en TV/I.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Pieterswijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart