Martijn zoekt een Kamer in Leiden

Martijn zoekt: Een Kamer in Leiden

  • Kamer
  • Min. 12 m2
  • Man
  • 15 Per direct

Beeld jezelf in: Een labrador met krullen. Dat is wie ik ben. Ok en misschien ook met een apart gevoel voor humor. Ik kom uit Eindhoven, daar ben ik geboren en woon ik tot op het heden. Op mijn 20e ben in een studentenhuis met 5 jongens gaan wonen. Nu heb ik mijn studie afrond en een hele toffe baan gevonden in Leiden en daarom ga ik naar Leiden verhuizen.

Ik ben 25 jaar, ik hou van sporten zoals klimmen, fietsen en kiteboarden. Ik heb gestudeerd voor Industrial Design, dat was het niet helemaal voor mij. Programmeren en nieuwe digitale producten bouwen vond ik echter wel heel erg leuk. Dus daarom ben ik web developer bij een start-up geworden. Ik ben enorm nieuwsgierig en daarom vaak opzoek naar iets nieuws. Ik hou van reizen (ooit zal ik een digitale nomade worden). Ik lees graag non fictie boeken, speel graag bord spelletjes en ik hou van goede gesprekken.

Als huisgenoot ben ik iemand die graag kookt en graag samen eet. Ik ben niet enorm netjes, maar ook geen sloddervos. Daarnaast nodig ik af en toe graag een paar vrienden uit om samen wat te eten of te drinken. Ik ben opzoek naar een kamer waar ik mezelf kan zijn en me thuis kan voelen in Leiden.

Algemene informatie: Martijn
  Man, 31 jaar
Type huurder: Starter