Rosa zoekt een Studio / Appartement in Leiden

Rosa zoekt: Een Studio / Appartement in Leiden

  • Studio / Appartement
  • Min. 20 m2
  • Vrouw
  • 20 Per direct

Ik ben Rosa Zwart, 20 jaar oud. Op dit moment woon ik in Alphen aan den Rijn, ik ben nog inwonend bij mijn ouders samen met mijn broertjes en zusje.
Ik werk en studeer in Leiden, ik studeer voor verpleegkundige. Ik volg de BBL opleiding, dit betekent dat ik werk en leer in het LUMC, op dit moment op de chirurgische afdeling. Ik hoop mijn opleiding volgend jaar juni (2024) af te ronden en aan de slag te kunnen gaan als officieel gediplomeerd verpleegkundige.
In mijn vrije tijd ben ik een echte doener, ik hou ervan om op stap te gaan, bijvoorbeeld de natuur in voor een wandeling of het bezoeken van een stad. Ik vind dit extra leuk wanneer ik dit doe met vrienden of familie, ik ben een sociaal persoon en onderneem hierom ook graag leuke activiteiten met de mensen om mij heen. Naast dingen ondernemen kan ik ook genieten van ontspanning, dit doe ik graag door te lezen, de keuken in te gaan om (iets nieuws) te bakken en/of te koken of creatief bezig te zijn. Om fit te blijven sport ik veel, ik ga gemiddeld zo’n 3 tot 4 keer per week naar de sportschool en loop regelmatig hard in de natuur.

Algemene informatie: Rosa
  Vrouw, 21 jaar
Type huurder: Starter