Maud  zoekt een Kamer / Huurwoning / Studio / Appartement in Leiden

Maud zoekt: Een Kamer / Huurwoning / Studio / Appartement in Leiden

  • Kamer / Huurwoning / Studio / Appartement
  • Min. 8 m2
  • Vrouw
  • 15 Per direct

Ik ben Maud, 18 jaar en kom uit Nederweert (Limburg, postcode 6031). Komend schooljaar start ik met de opleiding bio-farmaceutische wetenschappen op de Universiteit Leiden. Ik zoek een kamer in Leiden omdat de reistijd veel te lang is en ook om wat levenservaring op te doen en een leuk studentenleven te starten.

Meer over mij: ik doe op dit moment aan atletiek, ik ben erover na aan het denken om in Leiden ultimate frisbee te gaan doen, maar misschien wordt het nog heel iets anders. Ik wandel ook graag. Daarnaast kijk ik graag films en series, ik lees ook boeken wanneer ik het niet te druk heb met andere dingen. Mijn favoriete genres zijn sci-fi, fantasy en een beetje horror, maar als het erop aan komt kan ik alles wel waarderen. Ook speel ik met een groepje vrienden Dungeons and Dragons.

Verder ben ik (al zeg ik het zelf) een prettig persoon om mee samen te wonen. Ik zoek geen ruzie, doe wat er van me verwacht wordt in het huishouden en leef schoon en opgeruimd. Zelf ben ik qua karakter best rustig maar gezellig samen eten of een feestje op zijn tijd is natuurlijk super.

Wat ik zoek in een studentenhuis: een plek waar iedereen rustig zijn eigen ding kan doen maar waar ook plek is voor gezelligheid zonder al te veel verplichtingen.

Algemene informatie: Maud
  Vrouw, 20 jaar