Annika zoekt een Kamer in Leiden

Annika zoekt: Een Kamer in Leiden

  • Kamer
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 18 Per direct

Hoi! Ik ben Annika. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika, maar twee jaar geleden ontheemd om wat diepere wortels van mij te verkennen hier in Nederland! Ik heb de afgelopen twee├źnhalf jaar in Katwijk gewoond en gewerkt als au pair en persoonlijke assistent, maar nu woon ik in Zutphen.

Dit jaar begin ik met mijn Bachelor in Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit van Leiden.

In het begin ben ik rustig en kalm, maar ik kan heel spraakzaam zijn als ik me op mijn gemak voel bij de juiste mensen. Ik hunker naar gezelligheid en magische momenten. Ik hou van bomen en mos. Ik hou van de oudheid en de geschiedenis van de Europese steden (zelfs na twee jaar). Maar vooral: ik hou van reizen.

Ik hoop bij een hockeyclub te komen, anders vind ik rennen, zwemmen en yoga goed voor de ziel. Ik geniet van een beetje rode wijn in de ene hand en een penseel in de andere. Fotograferen is ook een hobby van mij.

Ik kijk uit naar mijn tijd in Leiden. Naar de vrienden en de herinneringen die zullen worden gemaakt en om mijn plaats en doel te vinden in dit leven van mij.

Algemene informatie: Annika
  Vrouw, 24 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Cultural Anthropology and Development Sociology (UNIVERSITEIT)
  Lid van Itiwana