Appartement huren: niet meer beschikbaar Raamsteeg in Leiden

  • 68 m2
  • 2 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Karakteristiek wonen in dit luxe afgewerkte appartement gelegen op de hoek van de Raamsteeg en de altijd bruisende Doezastraat. Het appartement gelegen op de 1e verdieping is vanwege de vele ramen erg licht en heeft alle gemakken zoals een ambachtelijke bakker en slager maar ook het heerlijk groene van der Werfpark op loopafstand. Verder biedt het appartement, mede door uitvalsweg A4 maar ook openbare aansluitingen naar Station Leiden Centraal en Station Lammenschans, uitstekend toegang toegang tot Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Gezamenlijke entree aan de Raamsteeg via de poort, waar de mogelijkheid is tot het stallen van een fiets. Trap welk leidt naar de eigen voordeur evenals de voordeur van het bovengelegen appartement. Op de overloop bevindt zich de gemeenschappelijke wasruimte van de beiden appartementen.

Entree appartement met hal, separaat, luxe afgewerkt toilet, voorzien van fontein en hangcloset. Keuken met een RVS 5-pits gasfornuis, een RVS afzuigkap, een inbouw vaatwasser, ruime wasbak met mengkraan en een luxe SMEG koel- vriescombinatie. De aan de voorzijde gelegen woonkamer voelt door de vele ramen erg licht aan en biedt hierdoor ook een mooi uitzicht op de Doezastraat.

De slaapkamer is, naast een inbouwkast, voorzien van een fraaie garderobekast en tweepersoons bed. De ensuite badkamer is voorzien van een luxe dubbele wastafel, een design ligbad, een aparte douche en een design radiator.

Het appartement is beschikbaar per medio Juni en wordt gemeubileerd aangeboden voor €1987,50 inclusief gas/water/elektra/televisie/internet.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Levendaal-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart