Appartement huren: niet meer beschikbaar Pasteurstraat in Leiden

  • 72 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per Oktober beschikbaar in het voormalig 50kV transformator gebouw, dit fraaie hoek-appartement nabij het centrum van Leiden. Het appartement is gelegen in een ruim opgezet complex, en beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage, een eigen onderpandige berging en toegang tot de gym welk enkel toegankelijk is voor de bewoners van het complex.

Entree op de begane grond, hier bevindt zich een lift, een vaste trap, de brievenbussen en het intercomsysteem. Via de algemene hal op de eerste verdieping is de woning aan de achterzijde van het pand te betreden.
Entree van de woning bevindt zich op de tweede woonlaag van het appartement, hier bevindt zich de hal met vaste trap naar zowel de eerste, lager gelegen, woonlaag als de derde, hoger gelegen woonlaag. Eveneens op de tweede woonlaag bevindt zich woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een inbouw koelkast met vriesvak, een combi-oven, een vaatwasmachine en een inductiekookplaat met RVS-afzuigkap.
Via de vaste trap naar beneden is de slaapkamer te betreden waar ook de badkamer zich bevindt. Deze is uitgerust met een inloopdouche, een zwevend toilet, wastafel en wasmachine.
Via de vaste trap naar boven is de derde woonlaag te betreden welk ingezet kan worden als ruime woonkamer of als tweede slaapkamer.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €1350,00 excl. G/W/E TV, internet en gemeentelijke heffingen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Groenoord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart