Appartement huren: niet meer beschikbaar Bachstraat in Leiden

  • 70 m2
  • 3 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per direct beschikbaar dit ruime 3-kamer appartement in Leiden Zuid-West van 70 m2. De woning bevindt zich nabij winkelcentrum de Luifelbaan en ook winkelcentrum Kennedylaan en beschikt over een goede aansluiting naar de A4 en de A44 richting Schiphol, Amsterdam en Den Haag. Eveneens zijn kustplaatsen Noordwijk en Katwijk goed te bereiken middels goede aansluiting met de N206. Het betreft een portiekflat met afgesloten entree en het appartement bevindt zich op de 2e verdieping.

Begane grond:
Centrale hal met beveiligde entree met brievenbussen, deurbellen en toegang naar de bergingen. Via het trappenhuis zijn de appartementen bereikbaar.

Entree in de hal met intercom en toegang tot de ruime woonkamer, beide slaapkamers, separaat toilet en keuken, welk is uitgerust met 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. De keuken biedt aan de achterzijde toegang tot het balkon en tevens is vanuit hier de badkamer te bereiken met inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 11 m2 en 9 m2 waarbij de grootste toegang biedt aan het balkon aan de voorzijde. De tweede slaapkamer kan uitstekend dienst doen als thuiskantoor.

De professorenwijk kenmerkt zichzelf door het vele groen en de rust die de diverse nabijgelegen parken bieden, kortom ideaal om heerlijk tot jezelf te komen.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €1650,00 inclusief servicekosten exclusief gas/water/elektra/televisie/internet.
Tot 31 december 2022 zal er maandelijks €71,00 in rekening worden gebracht voor vooruitbetaalde kosten BSGR.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Fortuinwijk-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart