Appartement huren: niet meer beschikbaar Stevensbloem in Leiden

  • 63 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Binnenkort beschikbaar meerdere twee/drie kamer appartementen. Het appartementencomplex bestaat uit 2 complexen bestaande uit in totaal 97 twee- en driekamer appartementen, centraal in de wijk 'Stevenshof'.

De appartementen aan de Stevensbloem liggen boven het winkelcentrum ''Stevensbloem'' in Leiden, u heeft dus alle voorzieningen binnen handbereik. Om de hoek ligt een park waar u lekker kunt wandelen of de hond uitlaten. Het centrum van Leiden is met de fiets gemakkelijk te bereiken en ook de ligging nabij uitvalswegen is gunstig, zowel de A4 als A44 zijn gemakkelijk te bereiken.

Enkele appartementen hebben een gedeeltelijk ronde woonkamer. Vloeroppervlak van ± 60 m² tot 80 m². Gedeeltelijke isolatie (o.a. dubbele beglazing). Mechanische ventilatie aanwezig. Aluminium kozijnen en ramen. De gebouwen zijn slechts drie woonlagen hoog mét lift. Door middel van stadsverwarming wordt voorzien in warmte en warmwatervoorziening. Parkeren is kosteloos in de nabije omgeving.

De huurprijzen zijn op aanvraag en u kunt zich bij ons inschrijven als woningzoekende voor dit appartementencomplex.
Wij zullen u de benodigde documentatie doen toe komen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze vestiging.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Dobbewijk-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart