Appartement huren: niet meer beschikbaar Herensteeg in Leiden

  • 52 m2
  • 3 kamers
  • 27 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruime en compleet gerenoveerde tussen bovenwoning op één van de mooiste locaties van de binnenstad, nabij de Pieterskerk. Een prachtige historische omgeving met winkels en restaurants binnen loop afstand.

Indeling: Gemeenschappelijk entree, trap naar 1e etage, klein hal met toegang richting de eetkamer gelegen aan de voorzijde van het pand. Overloop tussen eetkamer en woonkamer (ca. 23 m2) voorzien van vaste kast ruimte. Toegang richting de keuken voorzien van 4 pits gasfornuis, afzuigkap, gootsteen met kraan, voldoende ruimte voor potjes, pannetjes en de CV opstelling. Vanuit de keuken is aan de achterzijde het toilet bereikbaar. Trap naar 2e etage; overloop, ruime slaapkamer voorzijde van het pand (ca. 8 m2) overloop met compleet nieuwe badkamer voorzien van wastafel meubel, douche cabine, handdoeken radiator en wasmachine aansluiting. 2e Slaapkamer aan de achterzijde (ca 9 m2).

De huurprijs bedraagt €1095,-- excl. G/W/E.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Pieterswijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart