Appartement huren: Herengracht in Leiden

  • 41 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Gelegen op een centrale locatie aan de Herengracht, met prachtig uitzicht op het vaarwater, dit gestoffeerde 2-kamer appartement. Met vijf minuten wandel je zo de winkelstraat in geniet je van de restaurants en terrassen die Leiden rijk is. Het herenhuis is verdeeld in 2 appartementen waarbij alleen de entree wordt gedeeld.

Entree op de begane grond in de gezamenlijke hal met trap naar de 1e verdieping, hier bevindt zich de voordeur van het appartement, achter de voordeur direct de tweede trap naar de 2e verdieping. Entree op de overloop, welk toegang biedt tot de ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde en de badkamer welk is voorzien van een instapdouche, toilet en wastafel. Ook de keuken is vanaf de overloop te betreden, deze is uitgerust met een 4 pit gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en voldoende opbergruimte. Vanuit de keuken is de woonkamer te betreden welk mede door de houten dwarsbalken erg karakteristiek aanvoelt, de woonkamer beschikt over een waanzinnig uitzicht over de Herengracht, waar je op zomerse dagen kunt genieten van het gezellige vaarverkeer.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €895,00 inclusief voorschot gas/water/elektra/gemeentelijke heffingen. Voor het internet is er sprake van een gezamenlijk abonnement met het appartement gelegen op de 1e verdieping.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Pancras-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart