Appartement huren: niet meer beschikbaar Prinsenstraat in Leiden

  • 67 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Heerlijk wonen in het Noorderkwartier in een prachtig gerenoveerd 3 kamer-appartement van 67m2. Het appartement heeft een high-end afwerking en leent zich gezien de ligging uitstekend voor diegene wie een volwaardige woning zoeken op loopafstand van Leiden centrum.

Entree via de gemeenschappelijke voordeur is het appartement gelegen op de begane grond te betreden via haar eigen voordeur. Via de hal is, naast het separaat toilet met fontein en berging met wasmachineaansluiting, de ruime woonkamer te betreden. De keuken is vanuit de woonkamer te betreden en is volledig uitgerust met inbouw inductiekookplaat, RVS-afzuigkap, wastafel met luxe mengkraan, koelkast, vrieskast, vaatwasmachine, oven en separate magnetron.
Eveneens vanuit de woonkamer zijn de beide slaapkamers te betreden, wat opvalt hier is dat deze ruim zijn opgezet en ondanks dat ze aan de voorkant gelegen zijn veel rust bieden door de goed geïsoleerde wanden en ramen.
De badkamer is voorzien van een 2e toilet, luxe handdoekenradiator, wastafel met ombouw voorzien van een luxe mengkraan en een luxe douche met glazen schuifwand.
Vanuit de woonkamer is middels de openslaande deuren de ruime tuin van 43m2 gelegen op het westen te betreden, deze beschikt over een achterom en is uitermate geschikt om heerlijk te kunnen ontspannen.

Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming en is gezien zijn uitstraling een ware buitenkans voor iedere woningzoekende.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €1395,00 excl. G/W/E/TV/I/Gemeentelijke heffingen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Noorderkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart