Appartement huren: niet meer beschikbaar Hogewoerd in Leiden

  • 38 m2
  • 2 kamers
  • 04 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Heerlijk wonen in dit nieuw getransformeerde appartement aan de Hogewoerd 79. De woning bevindt zich in een rustig en goed onderhouden complex en is door zijn voorzieningen geheel zelfstandig. Het appartement is ideaal gelegen voor eenieder die op zoek is naar een fijne plek om te wonen in het centrum van Leiden.

Entree op de begane grond in de steeg, via de gezamenlijke gang is de woning aan de achterzijde van het pand te betreden. Entree in de hal, welk beschikt over een afgesloten trap die nu dienst doet als opbergruimte. Vanuit de hal is de slaapkamer te betreden, welk mede door het hoge plafond erg ruim is opgezet. Vanuit de slaapkamer is zowel het toilet als de badkamer te betreden, welk beschikt over een inloopdouche, wastafel met spiegelkast en een handdoekenradiator. Tevens tref je in de slaapkamer de wasmachineaansluiting. De woonkamer, te betreden vanuit de slaapkamer, is eveneens ruim opgezet en beschikt over een open keuken, welk is voorzien van een inbouw koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, afzuigkap en gootsteen met mengkraan. Vanuit de woonkamer betreedt je de hal waar je op zomerse dagen heerlijk de openslaande deuren open kan zetten, welk tot de steeg leiden.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €895,00 per maand inclusief G/W/E, Internet. Exclusief tv, gemeentelijke heffingen.
Aan de maten in de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Levendaal-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart