Appartement huren: niet meer beschikbaar Hogewoerd in Leiden

  • 41 m2
  • 2 kamers
  • 27 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Heerlijk wonen in dit appartement aan de Hogewoerd 79-A. De woning bevindt zich in een rustig en goed onderhouden complex en is door zijn voorzieningen geheel zelfstandig. Het appartement is ideaal gelegen voor eenieder die op zoek is naar een fijne plek om te wonen in het centrum van Leiden.

Entree op de begane grond via de trap naar de eerste verdieping en direct de volgende trap naar de tweede verdieping, via de gezamenlijke overloop is de woning aan de achterzijde van het pand te betreden. Entree in de woonkamer met open keuken, welk is voorzien van voldoende opbergruimte, een koelkast met vriesvak en een 4 pit gaskookplaat met RVS afzuigkap. Vanuit de woonkamer is via de overloop zowel de slaapkamer als de badkamer te betreden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een toilet.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €865,00 per maand inclusief G/W/E, Internet. Exclusief tv, gemeentelijke heffingen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Levendaal-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart