Apartment for rent: no longer available Morsweg in Leiden

  • 40 m2
  • 2 rooms
  • 19 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Leiden. You can contact the advertiser if you have any questions.

LET OP! Uitsluitend reageren per mail!

Per direct beschikbaar 2-kamer appartement gelegen in de Transvaalbuurt in Leiden. Met de bus-stop, Leiden centraal en het gezellige centrum van Leiden direct om de hoek, is de woning ideaal gelegen en goed aan te reizen. De woning is gelegen in een complex waarbij de entree gedeeld wordt met de bovengelegen woonunits.

Indeling;
Entree op de begane grond met vaste trap naar de eerste verdieping. Entree in de slaapkamer welk een directe verbinding heeft naar de woonkamer, beiden ruimtes bieden vanwege hun karakteristieke ramen veel lichtinval en een fraai uitzicht. Vanuit de woonkamer is de hal te betreden welk op zijn beurt toegang biedt tot het separaat toilet en de keuken. Keuken is basis en beschikt over een koelkast, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en opbergruimte, tevens bevindt zich hier de wasmachine. Vanuit de keuken is ook de badkamer te betreden welk beschikt over een douche.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €895,00 inclusief voorschot gas, water en elektra. Exclusief televisie en internet.

LET OP! Uitsluitend reageren per mail!

Read more with an subscription!

General information

City Leiden
District/Neighbourhood: Transvaalbuurt
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map