Apartment for rent: no longer available Smidssteeg in Leiden

  • 58 m2
  • 2 rooms
  • 20 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Leiden. You can contact the advertiser if you have any questions.

Per direct beschikbaar een fraaie en karakteristieke maisonnettewoning in het centrum van Leiden nabij de Morspoort. De woning heeft een gebruiksoppervlakte van 56m2 en beschikt over een ruim dakterras (26m2). De woning biedt door zijn ligging uitstekend toegang tot uitvalswegen A44 en A4 en ook Leiden Centraal Station. Vanuit de woning is het mogelijk direct de bruisende Haarlemmerstraat in te lopen, eveneens zijn diverse musea, die de stad Leiden rijk is, gemakkelijk per voet te bereiken.

Via de Smidssteeg is met een vaste trap het dakterras te bereiken, waar de voordeur van de woning zich bevindt. Entree in de keuken, welk is voorzien van een 4-pits gasfornuis met RVS-afzuigkap, een koelkast met vriesvak en voldoende opbergmogelijkheden. Aansluitend op de keuken is de woonkamer te betreden, welk door de hoeveelheid ramen een prachtig uitzicht biedt op de Morsstraat. Vanuit de woonkamer is de badkamer te betreden, welk luxe is afgewerkt en is voorzien van een zwevend toilet, een wastafel met mengkraan, een inloopdouche met aluminium schuifwand, een design-radiator en de aansluiting voor de wasmachine.

Tevens vanuit de woonkamer is de vaste trap naar de tweede verdieping, waar de slaapkamer zich bevindt. De slaapkamer is ruim opgezet en beschikt onder andere over twee grote ramen waardoor er veel daglicht binnen komt.

De woning wordt gestoffeerd aangeboden voor €1480,00 inclusief voorschot G/W/E Exclusief Internet/Tv/gemeentelijke heffingen.

De woning leent zich niet voor woning-delers.

Read more with an subscription!

General information

City Leiden
District/Neighbourhood: D'Oude Morsch
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map