Apartment for rent: no longer available 1e Binnenvestgracht in Leiden

  • 64 m2
  • 3 rooms
  • 17 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Leiden. You can contact the advertiser if you have any questions.

Wonen in een ruime maisonnette woning in het altijd levendige centrum van Leiden. De woning heeft een oppervlakte van 64m2 en biedt met zijn ligging makkelijk toegang tot bijvoorbeeld de Beestenmarkt, Leiden Centraal en het Rijksmuseum voor Volkenkunde. De woning beschikt over een tuin met achterom en telt twee slaapkamers. De woning is te betreden middels een afsluitbaar blauw hek welk toegang geeft tot het wooncomplex.

Entree op de begane grond in de hal, welk toegang geeft tot de woonkamer, het seperaat toilet en de eerste verdieping. Woonkamer (21m2) met toegang tot de tuin (zuid-oost) en half open keuken, welk is uitgerust met een inductie kookplaat, RVS-afzuigkap, vaatwasser, losse koelkast met vriesvak en een oven.
Via de trap betreedt je op de eerste verdieping de overloop, welk toegang biedt tot de beiden slaapkamers (12 en 11 m2) evenals de badkamer. Deze is uitgerust met een aparte douche, wastafel met ombouw, toilet, wasmachine en handdoekenradiator.

De woning wordt gestoffeerd aangeboden voor €1350,00 excl. G/W/E/TV/I/gemeentelijke heffingen incl. servicekosten.

Read more with an subscription!

General information

City Leiden
District/Neighbourhood: D'Oude Morsch
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map