Appartement huren: niet meer beschikbaar Smidssteeg in Leiden

  • 58 m2
  • 2 kamers
  • 27 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per direct beschikbaar een fraaie en karakteristieke maisonnettewoning in het centrum van Leiden nabij de Morspoort. De woning heeft een gebruiksoppervlakte van 56m2 en beschikt over een ruim dakterras (26m2). De woning biedt door zijn ligging uitstekend toegang tot uitvalswegen A44 en A4 en ook Leiden Centraal Station. Vanuit de woning is het mogelijk direct de bruisende Haarlemmerstraat in te lopen, eveneens zijn diverse musea, die de stad Leiden rijk is, gemakkelijk per voet te bereiken.

Via de Smidssteeg is met een vaste trap het dakterras te bereiken, waar de voordeur van de woning zich bevindt. Entree in de keuken, welk is voorzien van een 4-pits gasfornuis met RVS-afzuigkap, een koelkast met vriesvak en voldoende opbergmogelijkheden. Aansluitend op de keuken is de woonkamer te betreden, welk door de hoeveelheid ramen een prachtig uitzicht biedt op de Morsstraat. Vanuit de woonkamer is de badkamer te betreden, welk luxe is afgewerkt en is voorzien van een zwevend toilet, een wastafel met mengkraan, een inloopdouche met aluminium schuifwand, een design-radiator en de aansluiting voor de wasmachine.

Tevens vanuit de woonkamer is de vaste trap naar de tweede verdieping, waar de slaapkamer zich bevindt. De slaapkamer is ruim opgezet en beschikt onder andere over twee grote ramen waardoor er veel daglicht binnen komt.

De woning wordt gestoffeerd aangeboden voor €1480,00 inclusief voorschot G/W/E Exclusief Internet/Tv/gemeentelijke heffingen.

De woning leent zich niet voor woning-delers.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: D'Oude Morsch
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart