Appartement huren: niet meer beschikbaar Narmstraat in Leiden

  • 70 m2
  • 2 kamers
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gemeubileerde woning gelegen op de 1e etage van het pand gelegen aan de Narmstraat in het centrum van Leiden.
Deze op een gewilde locatie gelegen gelegen appartement bestaat uit 2 (woon)lagen en ligt o.a. op loopafstand van de gezellige Morsstraat, De Morspoort, NS Leiden Centraal, Museum Volkenkunde en Molen De Put aan het Galgewater. Woont u graag dichtbij voorzieningen zoals horeca, musea, theater, winkels, de gezellige markt en het openbaar vervoer? En is het voor u ook belangrijk dat het LUMC, Bio Science Park, universiteit en uitvalswegen (A4/N11, A44/N206) goed bereikbaar zijn? Dan is dit een zeer goede optie

Indeling: Entree, trap naar 1e etage. Woonkamer (ca. 38 m2) met toegang richting een eethoek en open keuken (ca. 3 m2) voorzien van oven/magnetron, vaatwasser, 4 pits elektrisch fornuis, afzuigkap, gootsteen met kraan en voldoende opbergruimte. Trap naar 2e etage: Slaapkamer (ca. 19 m2) en aparte gesloten opbergruimte in de nok. Aparte badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachine.

De huurprijs bedraagt €1495,00 incl. gas, water en elektriciteit. Televisie en internet.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: D'Oude Morsch
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart