Appartement huren: niet meer beschikbaar Burggravenlaan in Leiden

  • 82 m2
  • 4 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur, gemeubileerd 4 kamer appartement. De wijk waarin het appartement is gelegen is een zeer populaire wijk voor zowel gezinnen als starters. Dat komt onder andere doordat de Professorenwijk in een groene buurt ligt, op loopafstand van verschillende lokale winkels en ook nog eens nabij het historische centrum van Leiden. NS station Lammenschans is enkele minuten fietsen. Dit appartement heeft een grote lichte woonkamer en heeft 2 slaapkamers en een bij kamer naast de woonkamer. De woonoppervlakte is 82 m2. Door het aantal kamers is het appartement zowel geschikt voor starters, maar ook voor gezinnen is het hier goed wonen. Het appartement biedt veel opbergruimten door verschillende inbouwkasten.

De indeling van dit appartement is als volgt: Begane grond: Entree complex met de bellen en de brievenbussen. Via de trap is de tweede verdieping te bereiken.
Tweede verdieping: Entree appartement, hal (ca. 5 m2) woonkamer (ca. 26 m2) bij kamer naast woonkamer (ca. 7 m2). Vanuit de hal is de aparte keuken bereikbaar v.v. 4 pits gasfornuis, gootsteen met kraan, vaatwasser, koel/vries combinatie en voldoende kast ruimte voor potten en pannen. Vanuit de keuken toegang naar balkon gelegen op het Noord-Westen (ca.9 m2) Er bevinden zich 2 slaapkamers (ca. 15 m2 en 11 m2). De badkamer is v.v. douche, toilet, wastafel en wasmachine.

De huurprijs bedraagt €1250,00 excl. G/W/E TV, Internet en gemeentelijke heffingen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Burgemeesterswijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart