Appartement huren: Galgewater in Leiden

  • 51 m2
  • 2 kamers
  • 27 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Schitterend historisch dubbel bovenhuis in een Rijksmonumentaal pand met uitzicht op de historische haven aan het Galgewater. Met vanuit de woonkamer waanzinnig uitzicht op de historische schepen, de Stadstimmerwerf en Molen de Put. Het appartement is gezien zijn ligging ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalmogelijkheden zoals Station Leiden Centraal, snelwegen A4 en A44 maar ook het altijd gezellige winkel en uitgaanscentrum van Leiden.

Entree op de begane grond in de gezamenlijke hal waar in overleg met buren een fiets gestald kan worden. Eigen voordeur woning gelegen op de begane grond, met entree direct in de ruim opgezette woonkamer, welk is voorzien van klassieke katrolramen en fraaie monumentale elementen zoals het balkenplafond. Vanuit de woonkamer is de keuken te betreden welk is voorzien van een vaatwasser, koelkast, wasmachine, gaskookplaat en voldoende opbergruimte. Via de keuken is de badkamer te betreden welk is voorzien van een ligbad, wastafel en een toilet. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voelt mede door de ruimte, de vele ramen en ook openslaande deuren erg comfortabel aan. Vanuit de slaapkamer is er direct toegang tot de achtergelegen tuin waar je door voldoende beschutting heerlijk privé kunt genieten van het weer.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €1250,00 incl. servicekosten, exclusief G/W/E/Tv/I/Gemeentelijke heffingen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Academiewijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart